توصیه های تغذیه برای داشتن قلبی سالم:
- مصرف غذاهای چرب وآغشته به روغن را کاهش دهید.
- منابع کلسترول نظیرگوشت قرمز،جگر،مغز،زبان و.....را محدود کنید.
- مصرف سبزیجات و میوه های پر فیبر نظیر سیب را افزایش دهید.
- مصرف دانه های روغنی نظیر گردوبصورت چند عدد در روز و یا طبق توصیه مشاور تغذیه مفید است.
- سعی کنید از حبوبات و نانهای سبوسدار استفاده کنید .غذاهای حاوی حبوب و سبزیجات به کاهش چربی و کلسترول شما کمک میکند.
- تا حد امکان پوست میوه ها جدا ننمایید.
- بدانید غذاهایی که دراغلب رستورانها ومراکز تهیه غذاهای سرپایی سرو می شوند داری چربی و کلسترول بسیار بالایی هستند.
- در پخت غذاهای خانگی از حداقل روغن استفاده کنید
- اگر دارای اضافه وزن هستید با داشتن یک برنامه اصولی آنرا کاهش دهید.
- مصرف نمک و مواد شور را محدود کنید.
- میزان چربی خون را کنترل کنید
- مصرف روغن های مایع خصوصاُروغن زیتون و کانولا در برنامه غذایی میتواند مفید باشد.
- ار مصرف روغن های جامد و موادی نظیر محصولات قنادی که در تهیه آنهاازاین روغن ها استفاده میشود بپرهیزید.
- توجه داشته باشید مصرف بیش از حد هرگونه روغن میتواند باعث چاقی شود.
- قبل از پخت چربیهای قابل رویت گوشت و مرغ را جدا نمایید.
- مصرف ماهی بدلیل داشتن چربی مفبد امگا 3به صورت دو بار در هفته توصییه میشود.
- مصرف میگو بدلیل داشتن مقداری کلسترول بصورت مداوم توصییه نمی شود.