اخبار

پیام تبریک ریاست و مدیریت محترم بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه به مناسبت روز جهانی آموزش

متن پیام به شرح ذیل می باشد :

روز جهانی آموزش یک بزرگداشت بین‌المللی سالانه است که در ۲۴ ژانویه برگزار می‌شود . در سوم دسامبر ۲۰۱۸، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه ای را تصویب کرد که آن روز را به عنوان روز جهانی آموزش به منظور تجلیل از نقش آموزش در ایجاد توسعه پایدار اعلام کرد.

روز جهانی آموزش یادآور این مهم است که آموزش یک امتیاز نیست بلکه یک حق انسانی و یک مسئولیت عمومی می باشد که لازمه توسعه پایدار جامعه و ارتقاء سواد سلامت و درمان مردم و جویندگان علم و دانش است.

بدینوسیله روز جهانی آموزش را به تمامی افراد سهیم در حوزه آموزش مرکز تحقیقاتی، آموزش و درمانی قلب و عروق بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه از جمله اساتید و‌ پزشکان محترم متخصص قلب و‌ عروق و کارشناسان محترم آموزش که در ارتقای سطح علمی دانشجویان و پزشکان در حوزه درمان و سلامت تلاش می کنند تبریک عرض مینماییم و از زحمات و تلاش بی شائبه این بزرگوارن قدردانی می کنیم.
رسانه جدید

✔️ ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲

روابط عمومی بیمارستان امام علی(ع)