تبریک رییس بیمارستان امام علی ع به مناسبت عید نوروز

یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الے احسن الحال

✍️سال 1399 براے خانواده بزرگ بیمارستان امام علے ع سالے مملو از تلاش و همدلے و با همه فراز و نشیب هاے آن،سرشاراز  موفقیت و دستاوردهاے فراوان بود.

🌸دراین سال با همت و عزم همه همکاران اعم از اعضاے محترم هیات علمے ،پزشکان،پرستاران،کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامے در شرایط سخت همه گیرے کوید- 19 در حوزه هاے درمانے ،آموزشے،پژوهشےوارائه

خدمت به بیماران حقیقتاً برگ زرین دیگرے بر تاریخ پر افتخار بیمارستان افزود.

🌸اینجانب  وظیفه خود مے دانم از همراهے و همکارے شما و خانواده گرامیتان در این تلاش همه جانبه و مستمر سپاسگزارے نموده و سال نو را به حضور شما تبریڪ عرض نمایم.

🌸امیدوارم سال1400 که طلیعه آن با اعیاد مبارڪ شعبانیه مقارن گشته است ،براےشماوخانواده محترم  سالےسرشار از موفقیت ،سلامتےوشادکامےباشد.

🌸بااتکاءبه الطاف الهے و در سایه توجهات حضرت ولے عصر (عج)بتوانیم

بیش از پیش در انجام وظایف خود در همه حوزه هاے درمانی،آموزشی و  پژوهشے کوشیده  و نقش موثرے در ارتقاء سلامت جامعه ایفا گردد.

✔️دکترجوادعظیمےوقار