هولتر

دستگاه هولتر مانیتورینگ های پک باقابلیتهای ثبت هولتر بیمار از 24 ساعت الی هفت روز بدون نیاز به باطری وکابل و واتر پروف می باشد. که نتیجه به صورت پرینت رنگی وپی دی اف از طریق سیستم قابل ارسال می باشد.بعد از پیگیری مسئولین ذیربط واختصاص بودجه جهت رفاه حال بیماران برای اولین بار در منطقه غرب کشور به منظور کوتاه نمودن زمان انتظار بیماران خریداری ودر تاریخ 95/05/12 نصب وراه اندازی گردید .

هولتر

توریسم درمانی

گزارش وضعیت بیمارستان امام علی ع  به عنوان اولین مرکز درمانی استان در ارایه خدمت به بیماران خارجی و همچنین گزارش عملکرد جاری بیمارستان توسط مدیریت مرکز به سمع و نظر شرکت کنندگان رسانده شد. واحدها و بخشهای مرتبط در امر پذیرش بیماران خارجی از نزدیک مورد بازدید پروفسور کلیشما نماینده سازمان ملل در یونیدو قرارگرفت.

فرایندهای تعیین شده جهت تسهیل پذیرش بیماران  بین الملل و راهکارهای تدوین شده جهت جلب رضایت بیماران IPD  بسیار مورد توجه و نظر پروفسور کلیشما قرار گرفت . نماینده یونیدو اعتقاد داشتن مرکز امام علی ع میتواند با اهتمام لازم در بین بیمارستانهای استان سرآمد جلب توریسم درمانی گردد.

توریسم درمانی

توریسم درمانی1

توریسم درمانی2

بخش اکو داخلی با تغیرات فیزیکی و ساختاری تجهیز و گسترش پیدا کرده و با امکانات پیشرفته تر و نیروی کار، توانمند قادر به خدمت رسانی هرچه بهتر به کلیه بیماران بستری و سرپایی جهت هولتر می باشد . همچنین با یاری خداوند متعال واحد استرس اکو بیمارستان با خرید و نصب دستگاههای جدید از تاریخ 95/1/9 راه اندازی گردید.

کو8
کو4

اکو2
کو1

بازدید 247

بازدید نمایندگان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از روند اجرای برنامه 247 سکته های قلبی

در راستای استقرار برنامه مدیریت سکته های حاد قلبی و اجرای این برنامه در بیمارستان امام علی ع به عنوان یکی از بیمارستانهای منتخب کشوری در تاریخ 95/2/13 این مرکز مورد بازدید تیم اعزامی از وزارت متبوع قرار گرفت.

روند پذیرش بیماران دچار سکته های قلبی ، نحوه شرایط انتقال این بیماران از اورژانس به واحد کت لب، انجام آنژیوپلاستی ، انجام آنژیوپلاستی اورژانس و بستری این گروه از بیماران در بخشهای مراقبت ویژه CCU از نزدیک مورد ارزیابی این تیم قرار گرفت.

لازم بذکر است از تاریخ 18 آبان سال 1394 تا سیزدهم اردیبهشت تعداد 218 بیمار بصورت اورژانسی مورد آنژیوپلاستی قرار گرفتند.

راه اندازی

برنامه های مرکز تحقیقاتی، آموزشی و درمانی امام علی ع جهت اجرای پروژ ه های کوتاه مدت و بلند مدت در جلسه پروژ های عمرانی دانشگاه که در تاریخ 9-12-94 در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید توسط مدیریت مرکز آقای کاظمی ارائه و مورد تصویب قرار گرفت.

پروژه2
پروژه1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سی سی

راه اندازیراه اندازی3

ccu1راه اندازی2
پاویونسونوگرافی
آزمایشگاه

تقدیر1

اولین همایش کشوری طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد در تاریخ 6 و 7 ام بهمن ماه 1394 در شیراز برگزار گردید.

در این نشست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان دانشگاه برتر در اجرای دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد انتخاب و از زحمات ریاست محترم دانشگاه، مدیران و کارکنان بیمارستانهای استان تشکر و با اهدای لوح تقدیر از زحمات آقای محمود کاظمی بعنوان کارشناس نمونه سامانه پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سطح دانشگاههای کشور تقدیر گردید.

بازدید هیات جراحان وزارتخانه

بازدید هیات جراحان قلب از بیمارستان امام علی ع

اعضای محترم ارزیابی گروه جراحی قلب اعزامی از معاونت محترم آموزش وزارت بهداشت و درمان و آموزشی پزشکی در روز پنج شنبه مورخ 1394/10/24 از کلیه واحدهاو بخشهای مرکز آموزشی و درمانی امام علی ع بازدید  و ضمن تشکر از نقاط قوت پیشنهاداتی نیز جهت رفع مشکلات ارائه نمودند.

بازدید جراحان1
بازدید جراحان4